spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Hampir 300 juadah berbuka Tropicana Golf Club Resort, teh tarik terbaik

- Advertisement -spot_img

KUALA LUMPUR : Tinggal dua minggu lagi umat Islam akan menyambut Aidilfitri.

Kepada yang masih tercari-cari Buffet Berbuka Puasa bolehlah cuba di Tropicana Golf & Country Resort, Petaling Jaya.

Tema Buffet untuk tahun ini adalah Santapan 29 malam dengan hampir 300 menu yang luar biasa sedapnya untuk juadah berbuka.

Lebih dari 20 gerai Live Station yang menyediakan menu istimewa sepanjang Ramadan, dirasmikan oleh Pengurus Besar Kanan TGCR Mr Allan Wong, 6 April lalu.

Tak salah jika penulis ingin memberi 10 bintang kepada juadah-juadah di TGCR.

Malah kepada penggemar teh tarik, di sini adalah teh tarik paling sedap, selain itu yang penulis amat gemari merasakan nikmat makan rendang, lemang, goreng pisang, kambing golek, sup tulang dan lain-lain lagi.

Enam cef tempatan yang bertungkus lumus menyediakan juadah tempatan dan luar negara diwarnai dengan dekorasi unik mengimbau kembali musim perayaan pasti membuatkan hati rasa tak sabar nak raya.

Enam cef tempatan yang bertungkus lumus menyediakan juadah tempatan dan luar negara.

“Tropicana Golf & Country Resort ialah tempat yang sangat istimewa untuk kita semua, di mana kami melancarkan yang pertama pusat peranginan utama dan tempat kami memulakan perjalanan Mendefinisikan Semula Seni Hidup dalam semua yang kami lakukan.

“Kami menjemput semua orang untuk berbuka puasa bersama kami di sini di rumah kami, sambil kami memerhatikan bulan Ramadhan dan bergerak ke hadapan sebagai sebuah negara ke arah normal baharu.

“Pada masa ini renungan dan pembaharuan, Santapan 29 Malam menawarkan percutian gastronomi untuk rakan dan keluarga untuk menyambung semula dan bergembira.

“Pengunjung dan tetamu boleh meneroka dan merasai hidangan tempatan dan antarabangsa, daripada tontonan bahagian panggang dan panggangan kami yang meriah, hingga ke konfeksi pastri kami yang menarik sudut,” kata Mr Allan.

- Advertisement -spot_img

Covid

Malaysia covid cases