spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jentera perlukan ‘aura Shahidan’ – Wanita UMNO JB

- Advertisement -spot_img

JOHOR BHARU : Begitulah hebatnya penangan Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr Shahidan Kassim sehingga jentera Barisan Nasional (BN) amat berharap kehadirannya khususnya menjelang Pilihan Raya Negeri (PRN) Johor.

Tokoh pemimpin yang terkenal dengan slogan ‘Jejak Penglima’ itu tetap meninggalkan kesan di hati rakyat Johor menyebabkan jejaknya ke negeri Johor sebanyak tiga kali untuk memberi semangat calon BN masih tidak cukup.

Ketua Penerangan Wanita UMNO Johor Bharu (JB), Nurlela Husin berkata, jentera Wanita UMNO JB amat berharap Shahidan hadir dalam program-program yang diaturkan sepanjang kempen PRN Johor.

Nurlela Husin

“Beliau ada aura tersendiri, apabila beliau ada semua jentera bersemangat untuk kerja lebih keras.

“Dah turun tiga kali, tapi tak cukup kalau boleh setiap program Wanita ini, Shahidan diharap ada.

“Malah, rakyat amat gembira bersama beliau, beliau amat merendah diri berjiwa rakyat dan itu yang kita perlukan,” katanya kepada Wacanakini.com.

Nurlela turut menyangjung keperibadian Shahidan kerana beliau seorang yang sangat kuat semangatnya untuk pastikan BN menang.

“Beliau memang seorang yang rajin sanggup luang masa walau sesibuk mana pun dan sentiasa membakar semangat pejuang-pejuang BN,” katanya.

- Advertisement -spot_img

Covid

Malaysia covid cases