spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

100 jentera BN kibar bendera, bangkit untuk PRN esok

- Advertisement -spot_img

KOTA TINGGI : Seramai 100 orang jentera Barisan Nasional (BN) dari Johor dan Perlis berkumpul sambil mengibarkan bendera parti serta menyanyikan lagu BN bagi membangkitkan semangat menjelang Pilihanraya (PRN) Johor yang bakal berlangsung esok.

Ahli Jawatankuasa (AJK) Bahagian Tenggara, Sajib Salmo turut berbesar hati dengan kehadiran Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr Shahidan Kassim bersama isteri, Datin Shamsiah M Yassin yang mensantuni program berkenaan.

“Kami beramai-ramai konvoi pada hari ini bersama-sama dengan Datin Seri Shamsiah dan Datuk Seri Dr Shahidan Kassim untuk mengibarkan bendera BN. Ini adalah bagi membangkitkan semangat parti kepada orang ramai.

“Semoga kemenangan berpihak kepada BN bagi memastikan kestabilan ekonomi, pendidikan dan banyak lagi. Ini memberikan peluang cerah kepada BN untuk mentadbir negeri Johor,” katanya kepada WacanaKini.com

Terdahulu, Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan 12 Mac ini sebagai tarikh Pilihan Raya Negeri (PRN) Johor bagi mengisi kekosongan 56 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN).

Sehubungan itu, SPR telah menetapkan hari penamaan calon pada 26 Februari manakala hari mengundi awal pula adalah 8 Mac.

- Advertisement -spot_img

Covid

Malaysia covid cases