spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UMNO Bahagian Tenggara syukur Shahidan hadir beri semangat

- Advertisement -spot_img

Oleh Farhana Ab Rahman

KOTA TINGGI : Timbalan Ketua UMNO Bahagian Tenggara, Nasaruddin Ahmad bersyukur dengan sokongan tanpa henti yang diberikan oleh barisan jentera parti yang memastikan kemenangan terus berpihak kepada Barisan Nasional.

Nasaruddin turut bersyukur dengan kehadiran Menteri Wilayah Persekutuan Datuk Seri Dr Shahidan Kassim yang turun padang ke bahagian Tenggara, di sini bagi memberi kata-kata semangat serta beramah mesra dengan jentera BN.

“Kami berterima kasih dengan kehadiran Yang Berhormat yang mana beliau memberikan nasihat dan pandangan untuk membantu kami di Tenggara. Seperti yang kita maklumkan, ada 66,473 ribu pengundi yang melibatkan dua DUN.

“Selama ini kita sudah mempertahankan kedudukan jadi kita meneruskan apa gerak kerja yang sudah dilaksanakan sebelum ini. Kami mengalu-alukan kehadiran YB Shahidan yang menyantuni dan memberi nasihat.

“Buat masa ini, kita tidak mempunyai apa-apa masalah di Tenggara dan meneruskan perjuangan. Parti lain seperti Perikatan Nasional juga turut datang bagi memaklumkan manifesto masing-masing.

“Kami juga selaku pemimpin setempat, InsyaAllah…kami tahu apa yang kami lakukan,” katanya kepada Wacana Kini.com

PRN Johor bakal diadakan susulan pembubaran DUN itu pada 22 Januari lalu lepas.

Hari penamaan calon ditetapkan pada 26 Februari dan tarikh mengundi awal pula pada 8 Mac.

Seramai 49,290 petugas SPR akan dilantik bagi mengendalikan proses PRN membabitkan 56 kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN).

Secara keseluruhannya jumlah pusat mengundi sebanyak 1,084 buah dengan 4,720 saluran.

- Advertisement -spot_img

Covid

Malaysia covid cases